Gyors, hatékony Angol nyelvoktatás az egyedülálló Callan-módszerrel

Tanulj meg angolul negyedannyi idő alatt a Callan-módszerrel!

Angol nyelv oktatás felsőfokon

 

Nem mersz megszólalni angolul?

 

Éveken át tanultál angolul, mégsem mersz bekapcsolódni egy társalgásba? Örülsz, ha eszedbe jutnak a szavak, nemhogy a gondolataid kifejezd? Lehet, hogy nem te vagy a hibás! A hagyományos angol nyelv oktatásban ugyanis sok az elmélet, a kommunikáció viszont legtöbbször csak a többi, azonos szinten levő hallgató között zajlik. Éppen ezért a mesterségesen lassú, életszerűtlen tempóban a beszédkészség lassan fejlődik. Így fordulhat elő, hogy több évnyi nyelvtanulás után, sőt, akár egy-két nyelvvizsgával a zsebben sem tud valaki megszólalni angol anyanyelvű közegben.

Mi az a Callan-módszer?

 

A Callan-módszer aktív, vidám és dinamikus módon tanít meg angolul. Gyors és hatékony, amivel időt és pénzt takaríthatsz meg. Több mint 30 országban használják a módszert az angol nyelv oktatására, eddig több mint egymillió embernek segített megtanulni hatékonyan és magabiztosan angolul kommunikálni.

Angol nyelv oktatás új módszerrel… de legfőképpen új eredményekkel!

 

Lássuk, hogyan tud a Callan-módszer szárnyakat adni az angol nyelv oktatásnak! A Callan-módszer legfontosabb előnyei:

 

 

Természetes sebesség

 

Az órákon a társalgás gyorsan, az élőbeszéddel megegyező tempóban zajlik. Ez azért lényeges, mert a valóságban is ilyen tempóban beszélnek az emberek, így fontos, hogy a hallgató megértse, amikor természetes beszédtempóban kommunikálnak vele, és ő is fel fogja tudni venni a ritmust akkor, amikor rákerül a sor. A gyors tempónak köszöhetően a hallgatónak nincs ideje az anyanyelvére fordítani a kérdéseket, válaszokat, onnan pedig vissza angolra, hanem természetes módon, reflex-szerűen alakul ki a folyékony angol beszéd.

 

Hibák azonnali korrigálása

 

Az eredményes angol nyelv oktatás egyik sarkallatos pontja az, hogy ne rögzüljön hibás alak, szószerkezet. Nálunk az oktató minden nyelvtani, vagy kiejtésbeli hibát azonnal korrigál, miközben megtanítja a helyes szóhasználatot és kiejtést, így a hallgató azt tanulja meg azonnal.

 

Hasznos beszédgyakorlatok - Nem csak társalgás

 

Bár a Callan-módszer túlnyomó részt a szövegértésen és beszéden alapszik, ez nem jelent szabad társalgást az órákon. A szabad beszéd során a hallgató igyekszik legtöbbször a legegyszerűbb szavakat és mondatszerkezeteket használni, amit már ismer, így nyelvtudása nem fejlődik. Márpedig a mi célunk a fejlődés! A Callan-módszerrel pontosan meghatározott ütemben tanulják meg lépésről lépésre az egyre nehezebb szavakat, mondatokat, nyelvtani szerkezeteket, a tudatosan megszerkesztett, a nyelvkönyvben rögzített kérdésekből és válaszokból.

 

Gyakorlati angol tudás, gazdaságosan

 

A Callan-módszer segít gyorsan tanulni, a Callan könyvek pedig tartalmazzák a legfontosabb szavakat és kifejezéseket, amelyek a folyékony nyelvtudáshoz szükségesek.

 

Minden leckéhez mindössze egy könyvre van szükség, valamint minden hallgató ingyenes hozzáférést kap az online gyakorló felülethez, ami hozzájárul ahhoz, hogy a képzési költséget alacsonyan tartsuk.

 

Az angol nyelv oktatás terén is igaz, hogy a legjobb út az egyenes út. Győződj meg a Callan-módszer hatékony működéséről személyesen: gyere el egy ingyenes bemutató és szintfelmérő órára!

 

Negyedannyi idő alatt megszerezhető angoltudás, miközben nincs

❌ nyelvtanmagolás

❌ szótárból tanulás

❌ házi feladat

 

Hogyan zajlik egy óra?

 

A Callan angolórákon kizárólag angolul zajlik az oktatás. Az oktató gyors beszédtempóban beszél, valamint a hallgatóknak is ilyen tempóban kell válaszolni a feltett kérdésekre. Nyugalom, ez nem jelent stresszforrást! Az oktató minden esetben megadja a maximális támogatást, hogy a hallgató a gyors beszédtempó mellett helyesen és folyékonyan válaszoljon a kérdésekre. A módszer egyik alappillére, hogy ne hagyja a hallgatót az anyanyelvén gondolkodni, mert az lelassítja a beszédet, és sokszor helytelen mondatszerkezetek alkotásához vagy szóhasználathoz vezet. A cél, hogy a folyékony angol beszéd reflexszerűen, helyes kiejtéssel és angolsággal történjen. Az órákon rövid írási és olvasási gyakorlatok is vannak, de a módszer fő célja a szövegértés és a folyékony beszédkészség elsajátítása.


 

Akkreditált Callan Iskola

 

Az Egyesült Királyságban található Callan Method Organisation csak olyan képző intézményeknek engedélyezi a módszer használatát, amelyek fenntartják a Callan-módszerű nyelvoktatás magas színvonalát – Keresd a Callan Accredited School logót!

 

Amennyiben engedélyezett Callan Iskolába iratkozol be, biztos lehetsz benne, hogy magas színvonalú angol nyelv oktatásban lesz részed, ami garantálja a hatékony nyelvtanulást. Csak az engedélyezett Callan Iskolák tanulói kapnak ingyenes hozzáférést az online gyakorlófelülethez (Student Practice Area) és az audio fájlokhoz.

 

Jelenleg az Executive Training Center az egyetlen Magyarországon, ahol a Callan Method Organisation hivatalos regisztrácójával és engedélyével érhető el a Callan-módszerrel való nyelvoktatás. Így az eredeti tankönyvek is csak az Executive Training Center hallgatói számára elérhetőek el.

 

Nézd meg az akkreditált Callan Iskolákat itt: http://callan.co.uk/find-our-schools/

 

„Nincs időm angolul tanulni”

 

– nos, ez a legnagyszerűbb kifogás ahhoz, hogy középszerű szinten tartsd az angol nyelvtudásod! A Callan-módszer nem csak gyors tanulást tesz lehetővé, de megadjuk neked a lehetőséget, hogy ne kelljen a programod felrúgnod a tanulás kedvéért. A tanfolyamok mellett választhatsz egyéni vagy csoportos képzést is, akár Skype-on is képezheted magad!

 

Tanfolyamok

 

Általános angol nyelvi képzés (Callan Method)

Üzleti angol (Callan for Business)

Angol oktatás gyerekeknek (Callan for Kids)

 

Képzési formák

 

Egyéni képzés

 

Mind a három tanfolyam elérhető egyéni oktatás keretében, az alábbi módokon:

 

- III. kerületi oktatótermünkben

 

- az általad választott helyszínen

 

- Skype-on

 

 

Csoportos képzés

 

Képzéseink kis csoportos képzés keretében (2-10 fő) elérhetőek az alábbi módokon:

 

- III. kerületi oktatótermünkben

 

- kihelyezett képzésként az általad választott helyszínen

 

Kihelyezett Angol nyelvi képzésünkről kérjük tekintse meg a mellékelt ismertetőt az alábbi linkre kattintva!

Kihelyezett képzés cégek, szervezetek számára.

 

És ez még nem minden :) Ha szeretnéd látni, hogyan folyik az oktatás nálunk, gyere el az ingyenes bemutató és szintfelmérő órára! Azért tettük ingyenessé, mert tapasztalatból tudjuk, hogy a módszerrel való személyes találkozásnál nincs jobb reklám.

 

Ha belefáradtál már abba, hogy nem érted az anyanyelvi beszélőket, ha szeretnél fejlődni és magabiztosan kifejezni magad, akkor mi tudjuk a megoldást.

 

Angol nyelv oktatás hatékonyan: várunk az ingyenes bemutató és szintfelmérő órán!